Pagina's

zaterdag 28 maart 2015

De verbouwing || beneden! voor, en de plannen..



Nu dat we boven alles verbouwd hebben en netjes hebben is de benedenverdieping aan de beurt! Met de minimale middelen willen we er een gezellig, schoon, 'nieuw' huis van maken. Echt ons eigen huis..



Dit zijn foto's van hoe de woonkamer nu is. Let niet op de zooi, ik heb NIKS opgeruimd, en overal staat troep van het opruimen en verbouwen van de bovenverdieping. De kamer is heel licht door een groot raam voor en een glazen pui achter. Ik vind dit licht geweldig! Als ik de foto's zo bekijk vind ik het niet eens heel lelijk. Maar de vloerbedekking is oud, de gordijnen zijn wel echt lelijk en de muren zijn gewoon aan een fris laagje kleur toe.

We hebben een aantal meubels uit ons vorige huis meegenomen. Namelijk de hoekbank, de tv kast (Besta serie van IKEA), de groene kast en de salontafeltjes van steigerhout.
De stoel is een aanwinst van marktplaats, een jaren 50 duits design stoel, een van een set, de andere staat op de babykamer!

De plannen...
Ik zie het helemaal voor me! :D heerlijk.. nu hopen dat het zo uitpakt als de plannen in mijn hoofd. 
- op de vloer, laminaat middenbruin.
- op de muren.. ral 9010, in de eethoek cirkelbehang van de Karwei (ook gezien op de babykamer) en de lange muur krijgt een eigen kleur, namelijk 'havermout'. Super spannend, want het is een vrij donkere kleur, maar het moet kunnen denk ik...
- gordijnen, licht beige
- groene kast en bruin kastje gaan weg, en op de plek van de groene kast komt de box!







Plannen voor de keuken
Deze keuken zit al zo'n 30 jaar in het huis. Ik vind hem super cool! Mooi retro is niet lelijk.. Maar het kan beter. De eethoek en de keuken zijn toch vrij donkere plekken naast de mooi lichte woonkamer. Daarom gaat het een en ander veranderen zonder dat de keuken eruit gaat.
- de keukenkastjes blijven zoals ze zijn. I LOVE de kleur groen.
- de tegeltjes krijgen een laagje witte verf.
- het aanrechtblad gaat eraf, er komt een nieuw blad op van IKEA, in lichtgrijs.



Ik hoop jullie snel te kunnen updaten met een mooie vernieuwde woonkamer!

7 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd . beneden is wel echt een verschil met boven inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja he, dit is de basis die mijn opa en oma jaaaaaren geleden hebben gelegd, met onze meubels erin.. fijn om het lekker op te frissen :D

      Verwijderen
  2. Leuk! Ik ben dol op make-overs. Ik kijk uit naar de na foto's!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel! ik ben ook dol op make- overs. Het is ook echt leuk om nu de voor foto's terug te zien. Er is véél veranderd!

      Verwijderen
  3. Volgens mij gaat het super mooi worden! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel! ja stiekem is het al klaar ;) en ik ben er heeeel blij mee! 7 april komt de keuken 'na' online en 21 april de woonkamer..

      Verwijderen
  4. Wynn Las Vegas and Encore LEG - JTH Hub
    The Wynn Las 오산 출장샵 Vegas and Encore LEG is a compact two-minute 여수 출장안마 drive from 충청북도 출장샵 Wynn and 화성 출장마사지 Encore Las Vegas. It includes a casino, nightclub, and sports 김해 출장마사지 book.

    BeantwoordenVerwijderen